Upoređivanje cena hotela

Kako radimo

Trudimo se da kao vodeći svetski pretraživač za putovanja našim korisnicima ponudimo informacije koje su im potrebne da na pouzdan način svoja putovanja planiraju onako kako žele.

Jednostavnom pretragom na HotelsCombined pretražuju se cene stotina sajtova za putovanja za svega nekoliko sekundi. Bilo da tražite letove, hotele, iznajmljivanje automobila ili nešto drugo, mi sakupljamo ponude sa celog interneta i prikazujemo ih na jednom mestu. Uporedite svoje opcije za isti let, hotel ili iznajmljivanje autmobila ili izaberite gde želite da rezervišete – direktno kod avio-kompanije, hotela ili u agenciji za iznajmljivanje automobila – ili čak preko drugog sajta za putovanja.

Cene se na vašem ekranu prikazuju direktno od sajtova za putovanja bez dodatne naknade HotelsCombined. Kada izaberete željenu ponudu, ponuđač nam jednostavno plaća za to što smo vas preusmerili na njegov sajt ili što smo vam pomogli da uradite rezervaciju kod njega. Tako su naše usluge potpuno besplatne za naše korisnike.

Još jedan način zarađivanja novca je prikazivanje na našem sajtu reklama povezanih sa putovanjima. Neke kompanije nam čak plaćaju kada kliknete na reklamu koja vas zanima.

Kako pravimo listu rezultata

Na to kako navodimo rezultate pretrage utiče nekoliko činilaca. To mogu biti informacije kao što su cena i ocene putnika. Kada su u pitanju letovi, čak biramo i elemente koji mogu da utiču na udobnost, na primer trajanje i broj zaustavljanja. Ali da bismo bili sigurni da ćete pronaći ono što želite, imamo filtere koji vam pomažu da prilagodite svoju pretragu (kao i jednostavno sortiranje na osnovu cene).

Želite da znate više? Evo kako sortiramo rezultate za različite delove sajta:

Hoteli

Popularno

Popularnost hotela se zasniva na algoritmu koji pretražuje ključne činioce vezane za popularnost. Hoteli se rangiraju na osnovu broja komentara gostiju u kombinaciji sa regionalnom pretragom i trendovima u rezervacijama.

Cena

Tražite najnižu cenu? Možemo da vam pomognemo. Naše sortiranje po ceni pruža vam najbrži pristup najjeftinijim i/ili najskupljim ponudama – vi putujete i vi odlučujete.

Ponekad ista ponuda može da se nađe na nekoliko sajtova. Svi ovi ponuđači su vam vidljivi i stoje vam na raspolaganju, ali mi istaknemo glavnog ponuđača na osnovu činilaca kao što su popularnost među korisnicima ili rejting.

Letovi

Najbolje i preporučeno

To što je ponuda jeftina, ne mora da znači da je obavezno i najbolja. Odmeravanjem činilaca kao što su popularnost ponuđača među korisnicima ili iz koliko deonica se sastoji let, nudimo vam predloge u kategorijama 'Najbolje' ili 'Preporučeno'. Na kraju vi odlučujete, ali ušteda od 50 dolara na letu za Brizbejn je mnogo manje primamljiva kada shvatite da na letu imate pauzu od 10 sati.

Ponekad procenjujemo kvalitet usluge koju dobijate od sajta. Istaćićemo podatke kao što su naknade ponuđača za rezervacije ili prtljag kako biste mogli da uporedite svoje opcije na osnovu ukupne cene. Ako ponuđač ne predstavlja transparentno svoje naknade, pa su cene manje jasne, nećemo ga preporučivati.

Najjeftinije

Tražite najnižu cenu? Možemo da vam pomognemo. Naše sortiranje po ceni pruža vam najbrži pristup najjeftinijim i/ili najskupljim ponudama – vi putujete i vi odlučujete.

Ponekad ista ponuda može da se nađe na nekoliko sajtova. Svi ovi ponuđači su vam vidljivi i stoje vam na raspolaganju, ali mi istaknemo glavnog ponuđača na osnovu činilaca kao što su popularnost među korisnicima ili rejting. Ponuđači mogu da budu istaknuti i ako plaćaju više za sakupljene klikove.

Automobili

Preporučeno

Preporučeno sortiranje za iznamljivanje automobila se bazira na ceni, potencijalnoj zaradi za KAYAK, opštoj popularnosti izraženoj u broju klikova i popularnosti različitih klasa automobila na svakoj destinaciji (npr. modeli sa 4X4 su popularniji od običnih automobila na ovoj lokaciji). Takođe uzimamo u obzir ocenu za svaku agenciju za iznajmljivanje kao i za ponuđača.

Cena

Tražite najnižu cenu? Možemo da vam pomognemo. Naše sortiranje po ceni pruža vam najbrži pristup najjeftinijim i/ili najskupljim ponudama – vi putujete i vi odlučujete.

Ponekad ista ponuda može da se nađe na nekoliko sajtova. Svi ovi ponuđači su vam vidljivi i stoje vam na raspolaganju, ali mi istaknemo glavnog ponuđača na osnovu činilaca kao što su popularnost među korisnicima ili rejting. Ponuđači mogu da budu istaknuti i ako plaćaju više za sakupljene klikove.

Kako formiramo cene

Pretražujemo stotine sajtova za putovanja, avio-prevoz, hotele i iznajmljivanje automobila odjednom da bismo vam prikazali opcije sa celog interneta. Stalno se trudimo da imamo najtačnije i najaktuelnije informacije, ali povremeno možemo imati netačne podatke. Ponekad je to zato što ponuđač ne ažurira svoju ponudu kod nas ili nije pravilno povezan sa našim sajtom ili možda zato što je drugi putnik već rezervisao ovu ponudu. Ovaj poslednji scenario se ponekad dešava zbog toga što imamo rezultate u keš memoriji da bismo ubrzali rad sajta (da ne biste čekali). Na primer, ako vi ili neki drugi putnik pokrenete istu pretragu u razmaku od nekoliko minuta, vrlo je verovatno da ćete dobiti iste rezultate. Sajtovi ponuđača bi trebalo da nam dostavljaju ažurirane cene za ponude najmanje na svaka 24 sata. Iako pretražujemo što je moguće više sajtova, ipak ne možemo da ih pretražimo sve. Postoje situacije i kada ne prikazujemo rezultate određenih ponuđača iz tehničkih ili komercijalnih razloga ili jednostavno zato što vidimo da korisici nisu njima zadovoljni.

Kako radimo sa drugim kompanijama

HotelsCombined je deo KAYAK portfolija brendova za metapretragu, uključujući KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights i Mundi.

KAYAK ima partnerstva po ugovoru sa većinom od 700+ sajtova ponuđača koji se mogu videti u našim rezultatima. Ako ste vi kompanija zainteresovana za saradnju sa nama, pogledajte naše stranice Partneri ili Vlasnici hotela.

Naša kompanija je deo Booking Holdings Inc., koja obuhvata druge sajtove za organizovanje putovanja i aktivnosti za slobodno vreme, kao što su Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Rentalcars.com i Opentable.com.

Pretraga hotela

Soba 1:

2 odrasle osobe promena konfiguracije

Mi pronalazimo više hotela

Uporedite sve vodeće sajtove za putovanja u jednoj jednostavnoj pretrazi i pronađite baš ono što tražite. Prelako je.

Garantujemo najbolju cenu

Nema naknade za rezervaciju, nema dodatnih troškova. To je naše obećanje vama.

Putnici nas obožavaju

Prošle godine preko 400 miliona putnika nam je ukazalo poverenje da ćemo im pronaći najbolje ponude za hotele.

© 2020